Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، علیرضا فداکار رئیس ستاد بازسازی عتبات نجف اشرف با اشاره به آمادگی عراق برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی، اظهار داشت: زائران هیچ دغدغه‌ای برای اسکان و تغذیه نداشته باشند، شهر نجف و صحن حضرت زهرا (س) حرم حضرت امیرالمؤمنین (ع)  آماده میزبانی از عاشقان حسینی است.   وی با اشاره به هزینه‌های حمل و نقل در عراق، افزود: در عراق با توجه به کاهش ارزش پول ملی ما، کمپین‌های مردمی به منظور کمک به زائران ایرانی راه افتاده است، به طوری که رانندگان اتوبوس و ون‌های شخصی اعلام آمادگی کرده‌اند تا به صورت صلواتی به زائران خدمات‌رسانی کنند اما با توجه به حجم انبوه زائران توصیه می‌شود، زائران ایرانی هزینه حمل و نقل خود را محاسبه و دینار کافی به همراه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فداکار با بیان اینکه زائران اربعین در سال گذشته می‌توانستند با پرداخت ۵۰ هزار تومان (پول ایرانی) از مرز مهران به نجف مشرف شوند، خاطر نشان کرد: امسال با توجه به کاهش ارزش ریال در برابر دینار عراق، عراقی‌ها چندان تمایلی به گرفتن ریال ندارند، بنابراین بهتر است زائران پیش از سفر به عتبات، دینار تهیه کنند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات نجف اشرف درباره هزینه‌های حمل و نقل امسال در مرز عراق، گفت: کرایه ماشین ون از مرز مهران تا شهر مقدس نجف ۱۷ هزار دینار است که به پول ما حدود ۲۲۰ هزار تومان محاسبه می‌شود؛ البته ممکن است در مرز دینار به قیمت بیشتری عرضه شود، به همین دلیل توصیه می‌کنیم که زائران به ویژه افرادی که قصد زیارت سامرا و کاظمین را دارند، در ایران ارز مورد نیاز خود یعنی دینار را تهیه و به همراه داشته باشند. 

فداکار با بیان اینکه کرایه ون از مهران تا نجف ۱۷ هزار دینار و کرایه سواری چهار نفره برای هر نفر ۲۵ هزار دینار است که از مرز مهران تا کربلا نیز همین میزان کرایه پیش‌بینی شده است، افزود: از شهر نجف تا کربلا که عمدتا پیاده مشرف می‌شوند، کرایه اتوبوس و ون ۳ هزار و ۵۰۰ دینار و سواری چهار نفره، برای هر نفر ۶ هزار دینار است. 

وی با اشاره به هزینه‌های حمل و نقل از نجف به کاظمین، خاطر نشان کرد: هزینه کرایه‌ها از نجف تا کاظمین با ون و اتوبوس‌ها ۹ هزار دینار و با سواری چهار نفره برای هر نفر ۱۴ هزار دینار می‌شود. همچنین از کربلا تا کاظمین با اتوبوس‌های حرم امام حسین (ع) رفت و برگشت به همراه زیارت دو طفلان مسلم ۷ هزار دینار و با سواری چهار نفره فقط رفت ۱۰ هزار دینار است.

رئیس ستاد بازسازی عتبات نجف اشرف با بیان اینکه عراقی‌ها هزینه کرایه‌ها را افزایش نداده‌اند بلکه ارزش پولی ملی ما کاهش یافته است، افزود: هزینه کرایه‌ها از کربلا به سامرا با اتوبوس‌های حرم امام حسین (ع) رفت و برگشت همرا با زیارت کاظمین و طفلان مسلم ۱۲ هزار دینار و از کاظمین به سامرا با سواری چهار نفره برای هر نفر ۱۰ هزار دینار است. همچنین از کربلا به مدائن مرقد سلمان فارسی با اتوبوس‌های حرم امام حسین (ع) رفت و برگشت ۸ هزار دینار تخمین زده شده است.

وی با اشاره به هزینه‌های بازگشت به مرز مهران نیز، گفت: از شهر مقدس کربلا تا مهران با اتوبوس‌های حرم امام حسین (ع) ۱۵ هزار دینار است که تمامی مبالغ کرایه‌ها بر اساس دینار، با توجه به افزایش دلار و دینار عراقی به نرخ امروز شنبه ۲۱ مهرماه به ازای هر ۱۰۰۰ دینار برابر با ۱۳ هزار تومان است.

 تا ۱۹ مهرماه بیش از ۳۳۰ هزار زائر ایرانی برای حضور در پیاده‌روی اربعین حسینی در سامانه سماح نام‌نویسی کرده بودند که با توجه به تدابیر مسؤولان از پنج‌شنبه هزینه ویزای اربعین نیز به ۲۳۴ هزار و ۸۷۵ تومان کاهش یافت.
  منبع: فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۶۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از (۵) سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیأت وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (۱۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور تصویب کرد:

۱- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (۲۰۰۰) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از (۵) سال با تأیید وزارت راه و شهرسازی و تأیید تأمین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

۲- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تأیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (۵۰) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

کد خبر 6098075 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تردد زائران اربعین از مرز تمرچین یک ظرفیت بزرگ فرهنگی است
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن