Web Analytics Made Easy - Statcounter

امسال با توجه به افزایش شدید نرخ ارز و کاهش بی‌سابقه ارزش پول ملی در دولت تدبیر و امید، زائران اربعین حسینی (ع) که عازم عراق هستند باید به این نکته توجه داشته باشند و برای جلوگیری از خسارت بیشتر در محاسبه نرخ ارز در سفر اربعین، "دینار عراقی" مورد نیاز سفر خود را پیش از عزیمت به عراق از داخل کشور تهیه کنند چرا که امسال عراقی‌ها با توجه به این افت ارزش پولی ایران، چندان تمایلی به دریافت پول ایرانی از زائران ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما یکی از اصلی‌ترین هزینه‌های زائران اربعین در عراق، هزینه حمل‌ونقل در عراق برای تردد از مرز تا شهر‌های زیارتی نجف اشرف، کربلای معلی، سامرا و کاظمین است و امسال این هزینه‌های حمل‌ونقل به‌شدت افزایش یافته است.

از این رو در مطلب پیش‌ِرو، قیمت‌های تقریبی مسیر‌های پرتردد زائران ایرانی در عراق را آورده‌ایم تا زائران اربعین قبل از شروع این سفر بهتر بتوانند برنامه‌ریزی لازم مالی برای سفر خود داشته باشند.

ــ هزینه کرایه ماشین ون از مرز مهران تا شهر مقدس نجف، ۱۷ هزار دینار حدود ۲۲۰ هزار تومان است.

ــ هزینه کرایه ماشین سواری از مهران تا نجف برای هر نفر ۲۵ هزار دینار است.

ــ هزینه کرایه از مرز مهران تا کربلا نیز همان رقم ۱۷ هزار دینار پیش‌بینی شده است.

ــ هزینه کرایه از شهر نجف تا کربلا با اتوبوس و ون ۳ هزار و ۵۰۰ دینار و سواری چهارنفره، برای هر نفر ۶ هزار دینار است.

ــ هزینه کرایه از نجف تا کاظمین با ون و اتوبوس ۹ هزار دینار و با سواری چهارنفره برای هر نفر ۱۴ هزار دینار است.

ــ هزینه کرایه از کربلا تا کاظمین با اتوبوس‌های حرم امام حسین (ع) رفت و برگشت به‌همراه زیارت دوطفلان مسلم ۷ هزار دینار و با سواری چهارنفره فقط رفت ۱۰ هزار دینار است.

ــ هزینه کرایه از کربلا به سامرا با اتوبوس‌های حرم امام حسین (ع) رفت و برگشت همراه با زیارت کاظمین و دوطفلان مسلم ۱۲ هزار دینار و از کاظمین به سامرا با سواری چهارنفره برای هر نفر ۱۰ هزار دینار است.

ــ هزینه کرایه از کربلا به مدائن مرقد سلمان فارسی با اتوبوس‌های حرم امام حسین (ع) رفت و برگشت ۸ هزار دینار تخمین زده شده است.

ــ هزینه کرایه بازگشت از کربلا تا مهران با اتوبوس‌های حرم امام حسین (ع) ۱۵ هزار دینار است.

شایان ذکر است نرخ دینار عراقی به‌ازای هر ۱۰۰۰ دینار برابر با حدود ۱۳ هزار تومان است؛ هزینه‌های حمل‌ونقل در عراق برای زائران ایرانی در حالیست که عراقی‌ها امسال هزینه کرایه‌های خود را افزایش نداده‌اند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کرایه ماشین زائران اربعین ارزش پول ملی نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۲۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی پایانه برکت مهران هزینه شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام عصر روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد ویژه اربعین‌حسینی در مهران که با حضور جبلی رییس رسانه ملی برگزار شد، گفت: اوج معرفت‌افزایی زوار در اربعین و متحول شدن زیرساخت‌ها در دولت سیزدهم بود.

وی افزود: مردمان این استان، متدین، مومن و غیرتمند و سلحشور، دل‌داده به نظام و انقلاب هستند و برای دفاع از مرزهای استان همه حضور یافتند.

نماینده عالی دولت در استان ایلام خاطرنشان کرد: مردم ایلام نگین مقاومت و ایثار هستند و در هشت سال جنگ تحمیلی، مقاومت و ایستادگی کردند و اکنون میزبان زوار عتبات عالیات هستند.

وی یادآورشد: استان ایلام در دوران دفاع مقدس خوش درخشید و بعد از دوران دفاع مقدس، قطب فرهنگی کشور و پایتخت زوار عتبات عالیات است.

وی با بیان این‌که مردم استان ایلام مردمی غیور و پشتیبان نظام و انقلاب هستند، افزود: این غیرت و ولایت‌مداری در دوران هشت سال دفاع مقدس و در خادمی زوار اربعین‌حسینی به منصه ظهور رسیده است.

استاندار ایلام با اشاره به این‌که این استان محور مقاومت در برابر رژیم بعثی بود، ابراز کرد: مردم ایلام در دوران جنگ تحمیلی علاوه بر این‌که دیار خود را ترک نکرده بلکه پذیرای مهاجران دیگر استان‌های درگیر جنگ بودند.

بهرام‌نیا بیان داشت: در سالی که گذشت ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار زائر از مرز مهران تردد کردند، در صورتی که جمعیت استان ایلام ۶۰۰ هزار و جمعیت شهر مهران کمتر از ۲۰ هزار نفر است و خدمات‌رسانی و فراهم شدن زیرساخت برای این زوار کار بزرگی است.

استاندار ایلام بیان کرد: ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در این دولت هزینه شد که حدود ۵ هزار میلیارد تومان در حوزه‌های راه‌های استان بود. سال گذشته ۸۴۰ سرویس بهداشتی ساخته شد و هم‌اکنون بیش از ۲ هزار چشمه سرویس بهداشتی در مسیرهای منتهی به پایانه مرزی مهران وجود دارد.

وی تصریح کرد: طی دو سال گذشته پایانه برکت خط‌کشی و لاین‌بندی شده و چندین مجموعه سرویس بهداشتی در آن ساخته شد و طی دو سال گذشته بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان برای پایانه برکت هزینه شد.

استاندار ایلام بیان داشت: استان ایلام ۵۹۰ روستا دارد و تراکم جمعیت شهری ۶۸ و تراکم جمعیت روستایی ۳۲ درصد و دارای ۴۳۵ کیلومتر مرز مشترک با سه استان کشور عراق است‌.

بهرام‌نیا اضافه کرد: در استان ایلام بیش از ۵۰۰ پزشک و ۱۹۳ سالن ورزشی و تعداد ۳۷ هزار ورزشکار سامان‌دهی شده وجود دارد.

وی با بیان این‌که سال گذشته ۳۲۰ هزار تن گندم در استان تولید شده است، گفت: با توجه به نزولات جوی، امسال تولید گندم به ۴۰۰ هزار تن خواهد رسید.

استاندار ایلام به نقش‌آفرینی صدا و سیما در اربعین و انتخابات اشاره کرد و گفت: صدا و سیمای مرکز ایلام در انعکاس معرفت‌افزایی اربعین و حضور پرشور مردم در انتخابات، نقش‌آفرین بود.

بهرام‌نیا با اشاره به این‌که ایلام و مهران امروز نگین معنویت و فرهنگ در کشور است، یادآور شد: سال گذشته استان ایلام به عنوان پدیده نوظهور گردشگری در کشور معرفی شد که صدا و سیما و رسانه‌ها با هم‌افزایی در معرفی نقاط بکر و گردشگری نقش مهمی داشتند.

استاندار ایلام با تاکید بر این‌که یکی از افتخارات دولت سیزدهم از لحاظ کمی و کیفی این است که راه ۱۵ ساعته که در سال‌های گذشته زوار از ایلام تا مهران با وجود ترافیک سنگین طی می‌کردند، امروز با چهار بانده شدن به حدود یک ساعت رسیده است، گفت: بیش از ۶۴ هزار میلیارد ریال در دولت سیزدهم هزینه زیرساخت‌های استان ایلام به ویژه حوزه راه‌ها و زیرساخت‌های اربعین‌حسینی شده است.

وی تصریح کرد: صدا و سیما و رسانه‌ها در راستای انعکاس خدمات دولت و نظام اسلامی برای اقشار مختلف مردم و زوار اربعین‌حسینی و معرفت‌افزایی زوار، نقش به‌سزایی ایفا کردند.

کد خبر 6100803

دیگر خبرها

  • تردد زائران اربعین از مرز تمرچین یک ظرفیت بزرگ فرهنگی است
  • ۴۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی پایانه برکت مهران هزینه شد
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد