Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو اربعین، محسن مسلم خانی بابیان اینکه یک هزار و ۲۵۰ دستگاه اتوبوس شهری برای جابجایی زائران اربعین در مرزهای چهارگانه به‌مرور مستقر می‌شوند، اظهار داشت: این اتوبوس‌ها مسئولیت جابه‌جایی زائران را از پارکینگ‌ها تا نقطه صفر مرزی بر عهده‌دارند.

وی با اشاره به اینکه طرح حمل‌ونقل زائران اربعین از ۱۱ مهرماه آغاز شد، افزود: این اتوبوس‌ها شهری هستند و طبق آئین‌نامه پلیس راهور اجازه جابه‌جایی زائران در محدوده بین‌شهری را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش ۳۵ درصدی تعداد اتوبوس‌های شهری

نماینده تام‌الاختیار معاون عمرانی وزیر کشور در جابه‌جایی زائران اربعین گفت: با توجه به حضور حجم بالای زائران در مرز مهران؛ پل زائر در مواقعی که ازدحام جمعیت زیاد است بسته می‌شود و جابه‌جایی در دو مرحله انجام می‌شود.

مسلم خانی با تأکید بر اینکه نرخ کرایه در مرزها از دو هزار تومان تا سه هزار تومان مصوب شده است، اضافه کرد: در اربعین امسال تعداد اتوبوس‌های شهری ۳۵ درصد افزایش یافت و این ناوگان به‌صورت سه شیفته در طول شبانه‌روز فعالیت می‌کنند.

وی بابیان اینکه گروه‌های امدادی و تعمیرگاهی نیز در این منطقه مستقر هستند، یادآور شد: در صورت بروز مشکلات فنی در خودروها تعمیرات در محل مرز انجام می‌شود.

ساماندهی ۸۰۰ دستگاه اتوبوس در خاک عراق از طرف مرز مهران

مدیرعامل اتحادیه اتوبوس‌ران‌های شهری سراسر کشور همچنین از ساماندهی ۸۰۰ دستگاه اتوبوس در خاک عراق از مرز مهران تا نجف خبر داد و گفت: جابه‌جایی زائران از مرز مهران تا نجف در سه مرحله از مهران تا کوت، کوت تا شومالی، شومالی تا نجف انجام می‌شود.

مسلم خانی نرخ کرایه‌های اتوبوس‌های عراقی را در این مسیر اعلام کرد و افزود: در خاک عراق کرایه اتوبوس در هر بخش بین ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان است و درمجموع نزدیک به ۵۰ هزار تومان برای کرایه اتوبوس‌ها تا نجف پرداخت شود.

وی با اشاره به اینکه کرایه اتوبوس‌ها در مرز خسروی به ۸۰ هزار تومان کاهش یافت، خاطرنشان کرد: در شلمچه مشکلی برای حمل‌ونقل زائران وجود ندارد و حمل‌ونقل بر عهده کشور عراق است و از طرف ایران اتوبوسی اعزام نشده است.

کرایه ۳۰۰ هزار تومانی اتوبوس‌های عراقی در مرز چذابه

مدیرعامل اتحادیه اتوبوس‌ران‌های شهری بابیان اینکه در شهر چذابه با افزایش تعداد زائران اتوبوس‌های ایرانی به کمک سازمان حمل‌ونقل عراق اعزام شدند، تصریح کرد: تعدادی اتوبوس ایرانی به‌صورت موقت از کشور خارج می‌شوند و در خاک عراق برای جابه‌جایی زائران اربعین کمک‌رسانی می‌کنند.

مسلم خانی درباره نرخ کرایه‌ها در این منطقه بیان کرد: این اتوبوس‌ها فاصله ۱۰۰ کیلومتر از چذابه تا العماره را طی می‌کنند و نرخ کرایه در این منطقه نیز از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان دریافت می‌شود.

وی گفت: زائران از العماره تا نجف توسط اتوبوس‌های عراقی جابه‌جا می‌شوند و باید حدود ۳۰۰ هزار تومان کرایه پرداخت کنند.

کد خبر 4741899

منبع: مهر

کلیدواژه: اربعین 98 حمل و نقل اتوبوسرانی اربعین 98 اربعین حسینی بوشهر مرز مهران ایلام گرگان قزوین گردشگری خطبه های نماز جمعه بیرجند شهرکرد شیراز نیروی انتظامی یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۲۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج اتوبوس‌های با عمر بالا از ناوگان شهری یزد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مهدی فعالی گفت: از سال ۱۴۰۰ اقداماتی برای آسیب شناسی پایین بودن استفاده شهروندان از حمل ونقل همگانی انجام و دلایل عدم استفاده مردم از اتوبوس مشخص شد.

وی افزود: برنامه‌هایی در رابطه با سخت افزاری مثل تاکسی، اتوبوس و امور پایانه‌ها باید مورد رسیدگی قرار می‌گرفت تا مردم استقبال بیشتری داشته باشند و در کنار آن امور نرم افزاری مختلفی انجام شد که از جمله آن می‌توان به هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل همگانی اشاره کرد.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد اظهار کرد: در دو سال گذشته اتوبوس‌های جدیدی به ناوگان اضافه شد و اتوبوس‌ها با عمر بالا از ناوگان خارج شدند.

فعالی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ میانگین عمر اتوبوس‌ها ۱۳/۵ بود که تا سال ۱۴۰۲ باید به ۱۵/۵ افزایش پیدا می‌کرد، اما نه تنها افزایش نیافت بلکه توانستیم عمر متوسط اتوبوس‌ها را با توجه به نوسازی و بازسازی به ۱۲ سال کاهش دهیم.

دیگر خبرها

  • مصوبات شورای ساماندهی مبادلات مرزی آذربایجان غربی اجرایی شود
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای جابه‌جایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • تغییر و تحول در ناوگان حمل و نقل شهری یزد
  • استقرار اورژانس در نمایشگاه کتاب
  • خروج اتوبوس‌های با عمر بالا از ناوگان شهری یزد
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن